W

Wie zijn wij?

De gedachtegang achter Klein Valkenhorst is het creëren van een niche op het gebied van recreatie, waarbij kleinschaligheid en privacy voorop staan.

Als gast maakt u gebruik van een zelfstandig appartement, waar u zelf bepaalt hoe uw dag eruit ziet.

U kunt tegen bijkomende kosten optioneel gebruik maken van een luxe ontbijt.
U krijgt de ingrediënten voor uw ontbijt vooraf uitgereikt, zodat u deze op een voor u geschikt moment (deels)zelf kunt bereiden en u hiervoor niet afhankelijk bent van uw gastvrouw.

Door de specifieke ligging van Klein Valkenhorst, is er sprake van een duidelijk spanningsveld tussen ontspanning, rust, onthaasten en de mogelijkheid om op korte afstand iets te ondernemen.

U kunt kiezen voor cocoonen in het appartement of juist voor het verkennen van de omgeving. Of waarom niet kiezen voor beide mogelijkheden?

In de omgeving van Klein Valkenhorst zijn er op het gebied van recreatie, legio mogelijkheden om iets te ondernemen, waaronder wandelen, fietsen en vogels spotten.

Heeft u juist meer behoefte  om uit eten te gaan, een drankje te doen, of gewoon leuk te winkelen, dan kunt u onder andere terecht in het dorpsgebied van Leende, Valkenswaard, Waalre, Heeze, de stad Eindhoven en zelfs Belgie. Uw gastvrouw kan u hierover meer vertellen.

Bij Klein Valkenhorst zullen we er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Door onze flexibele instelling is het mogelijk om u een aanbod op maat te bieden. Klein Valkenhorst heeft bijvoorbeeld naast particuliere klanten, ook ruimte voor zakelijke klanten.

Schroom daarom niet om te vragen naar de mogelijkheden en eventuele aanvullende wensen. Wij zullen bekijken hoe wij hieraan tegemoet kunnen komen.

Ik hoop u gauw te zien;

Muriel Fraenk

Bed and Breakfast
Klein Valkenhorst

Valkenswaardseweg 50, Leende (NB)
T: +31 06 25345440    E:  info@kleinvalkenhorst.nl